elektronica universiteit

In het dagelijks leven is elektronica niet meer weg te denken. Ben jij net als wij ook gek op elektronica en wil je er meer van weten en begrijpen, dan ben je hier op de juiste plaats!

Om zelf reparaties uit te voeren of schakelingen zelf te bouwen en begrijpen, nemen wij jouw mee in de wereld van de elektronica.

Elektronica Thuis en op het werk

Elektronica is niet iets wat je zomaar meteen begrijpt, het is een leerproces, begin daarom met experimenteren en gaanderwijs zul je merken dat je de logica meester wordt. Om de vele aspecten te ontdekken is Wikitronics er om jouw wegwijs te maken in de elektronica wereld, zo kun je hier alle kanten van elektronica vinden. Wilt je zelf een schakeling bouwen,  je toestel zelf repareren,  of bent u gewoon op zoek naar hoogwaardige maar laagdrempelig advies?

Misschien lukt het niet uw toestel in te stellen of krijgt u steeds een foutmelding. Gebruik het Forum om uw vraag te stellen of bekijk of er mogelijk al een oplossing voor handen is in de Elektropedia,  de data-bank of gebruik (rechts) de zoekfunctie.

Bent u geinteresseert in elektronica in het algemeen, hobby- of professioneel matig bijvoorbeeld en wilt u hierover veel meer weten? Technische informatie over een specifiek toestel, zoals service-manual of “Tips & Tricks”, basis-curcus elektronica, leren (de)solderen / hotair solderen, smd-solderen…

Wordt ook lid van de WikitronicsClub… – Uw probleem voorleggen aan een ervaren monteur – Forum voor problemen – Basis elektronica leren – (De)solderen – Hot-air (de)solderen – Zelf (leren) repareren – Reparatie-tips – Technische helpdesk – Data-base – Schakelingen bouwen – Schakelingen begrijpen – Inleiding tot Robotics – Ect.

Het WikitronicsClub-team is al meer dan 25 jaar werkzaam in de professionele elektronica en -reparatiesector.